Menu
slide2

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Tuinonderhoud laat u uitvoeren door Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Alphen a/d Rijn

Genieten van uw tuin zonder hier omkijken naar te hebben? Geen groene vingers, zin of tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Hoveniersbedrijf van den Bosch zorgt graag voor uw tuin! Elke tuin heeft zorg en aandacht nodig. Ook wanneer u geen tijd heeft groeien planten door. Door middel van tuinonderhoud houden wij uw tuin in optimale conditie.

Een tuin groeit en bloeit

Een tuin groeit en bloeit. Zeker wanneer een tuin goed wordt onderhouden zal dit op een mooie manier gebeuren. Als ervaren hoveniers weten wij precies wat uw tuin nodig heeft. Wilt u uw tuin klaar laten maken voor de zomer? Of er is er juist een winterbeurt nodig? Wij bieden voor iedere situatie een maatwerkoplossing met tuinonderhoud.

Eenmalig onderhoud

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij eenmalig onderhoud uitvoeren of via een onderhoudscontract. Heeft u wat extra hulp nodig? Wilt u één keer per jaar het grote werk laten verrichten? Wij kunnen helpen met allerlei klussen in de tuin zoals:

  • Bemesten
  • Blad- en zwerfvuilverwijdering
  • Maaien
  • Scheren
  • Snoeien
  • Onkruid verwijderen

Onderhoudscontract

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Al uw tuinwensen worden verwerkt in contract op maat. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten op het gebied van werkzaamheden, prijs en frequentie. En dat terwijl u het hele jaar door kunt genieten van een tuin in topconditie.

Zorgeloos genieten van uw tuin

Zelf een onderhoudsvriendelijke tuin heeft verzorging nodig. Nooit meer zelf onkruid weghalen, maaien, snoeien en uw gazon bemesten? Maak dan een afspraak. Ons team hoveniers beschikken niet alleen over kennis maar ook over professioneel materiaal. Ook voor onderhoud maken wij een offerte op maat.

Liever genieten dan tuinieren? Schakel onze hulp in!

Hoveniersbedrijf v/d Bosch logo
Hoveniersbedrijf v/d Bosch