Menu
slide2

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Tuinadvies en tuinontwerp

Een mooi vormgegeven, sfeervolle tuin is een volwaardig verlengstuk van uw leefruimte. Een natuurlijke omgeving die direct bijdraagt aan meer woon- en leefgenot.

De beleving van een tuin heeft alles te maken met gevoel, balans en harmonie, en daarom ook met: vakkundig advies, originele ontwerpen en bijzondere beplantingsplannen. Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam helpt u bij het vormgeven van úw tuin. Een buitenruimte waarin puur genieten de boventoon voert.

Na inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever wordt er een ontwerp gemaakt. Indien gevraagd kan er een beplantingsplan of detailtekening (evt. in perspectief) gemaakt worden. Ook adviseert Hoveniersbedrijf van den Bosch de opdrachtgevers op allerlei gebied. Van het beheersbaar houden van beplanting, tot een werkplan voor het zelf uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Ook het zoeken van oplossingen voor diverse problemen behoort tot de taken want juist de samenhang tussen het huis en de tuin zorgt voor een harmonieuze sfeer en rust. Vloeiende overgangen en een uitgekiend kleur- en materiaalgebruik maken of breken een tuin.

Wilt u een nieuwe dimensie geven aan uw bestaande tuin? Of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief ontwerper onder handen te laten nemen? Met oog voor sfeer en detail, legt Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam de basis voor jarenlang tuinplezier.

Hoveniersbedrijf v/d Bosch logo
Hoveniersbedrijf v/d Bosch