Menu
slide2

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf van den Bosch

Een tuin wordt steeds meer gezien als verlengstuk van een woning. Wanneer deze naar wens is aangelegd is dit een plek waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange werkdag. De inrichting van een tuin is persoonlijk. De een houdt van veel groen en bloemen, de ander wilt juist een strakke, onderhoudsvriendelijke tuin. Het team van Hoveniersbedrijf van den Bosch luistert naar uw wensen. Graag zorgen wij ervoor dat wij een tuin aanleggen die hierbij past en waar u alle seizoenen optimaal van kunt genieten.

Hoe doen wij dit?

Graag komen wij bij u langs om kennis te maken. Wij maken niet alleen kennis met u maar ook met uw tuin, uw woning, smaak en inrichting. We hanteren een persoonlijke aanpak. Tijdens deze kennismaking luisteren we naar uw ideeën en kijken we zorgvuldig naar de mogelijkheden in uw tuin. Zodra wij een goed beeld hebben kunnen wij uw wensen uitwerken in een ontwerp en offerte.

Advies

Heeft u zelf nog geen ideeën over de inrichting van uw tuin? In de afgelopen jaren hebben wij vele tuinen aan mogen leggen. Graag laten wij u voorbeelden zien zodat de keuze gemakkelijker voor u wordt. Door onze kennis, ervaring en creativiteit hebben wij oog voor detail. Of het nu gaat om een moderne of speelse tuin, wij denken graag met u mee.

Tuinrenovatie

Is uw tuin toe aan een complete metamorfose? Of wilt u uitsluitend een nieuw terras aan laten leggen? Het is niet altijd nodig om een hele nieuwe tuin aan te laten leggen om aan uw huidige wensen te voldoen. Door middel van tuinrenovatie geven wij uw tuin een (compleet) nieuwe look. Vanuit de basis, uw bestaande tuin, zorgen wij voor een opknapbeurt.

Uw tuin in onze passie!

Een tuin is ook wel een extra woonkamer aan uw huis. Benut deze extra ruimte en laat een tuin aanleggen die volledig bij u past. Van een stadswoning tot een vrijstaande woning en boerderij, wij realiseren droomtuinen.

Hoveniersbedrijf v/d Bosch logo
Hoveniersbedrijf v/d Bosch