Menu
Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Alphen a/d Rijn

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Alphen a/d Rijn

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Meer informatie

Tuinonderhoud nodig? Van den Bosch zet een optimaal resultaat neer!

Ons hoveniersbedrijf van den Bosch, gelegen in Alphen a/d Rijn, maakt voor u een mooie tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, het ontwerpen van tuinen en uiteraard ook in tuinonderhoud. Ons bedrijf staat bekend om zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap wat betreft tuinonderhoud. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met al u vragen over tuinonderhoud.

Wanneer u een tuin door ons laat aanleggen begint het voor u. Tuinonderhoud is erg belangrijk, daarom maken wij een goed onderhoudsplan. Wij adviseren u op het gebied van tuinonderhoud. Ook voeren wij zelf het tuinonderhoud uit. Dit mag een mooie tuin natuurlijk nooit ontbreken. Er zijn vele mogelijkheden waar wij over adviseren. Ook helpen wij bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van tuinonderhoud.

Bij ons bedrijf staan de wensen van de klanten altijd voorop. Of het nou gaat om tuinonderhoud of het aanleggen van een nieuwe tuin, Van de Bosch is van alle groenmarkten thuis. Bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf, en is uw tuin gelegen in Bodegraven of Alphen a/d Rijn, Neem gerust contact op.

Tuinonderhoud? Van de Bosch verzorgt het voor u!

Laat uw reactie achter