Menu
slide2

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn en omgeving door Hoveniersbedrijf van den Bosch

Tuinonderhoud uit laten voeren door een hoveniersbedrijf in Zwammerdam? Hoveniersbedrijf van den Bosch is uw partner in groen. Graag zorgen wij ervoor dat tuinen ieder seizoen stralen. Heeft u zelf geen groene vingers? Geen tijd, zin of de juiste middelen om uw tuin netjes bij te houden? Graag nemen wij tuinonderhoud uit handen. Of het nu gaat om éénmalig onderhoud of onderhoud op basis van een onderhoudscontract, wij verzorgen dit graag. Onderhoud wordt geheel op uw tuin en wensen afgestemd zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Uw wens, onze zorg

Geen enkele tuin kan zonder onderhoud. Alles wat groeit en bloeit heeft namelijk verzorging nodig. Tuinonderhoud vergt tijd. Brengt u deze tijd liever door in de tuin met een goed boek of de barbecue? Schakel onze hulp dan in. Afhankelijk van uw tuin kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals:

  • Maaien
  • Onkruid bestrijden
  • Verticuteren van het gazon
  • Snoeien
  • Graszoden bemesten

En nog veel meer.

Éenmalig of een onderhoudscontract

Indien u onderhoud door ons laat verzorgen (in Alphen aan den Rijn of omgeving) kunt u kiezen voor eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract. Eenmalig betekent dat wij een keer langs komen om uw tuin een goede beurt te geven. Denk hierbij aan de voorjaars- en/of winterbeurt. Liever nooit meer omkijken hebben naar de tuin? Dan is een onderhoudscontract wellicht iets voor u. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten op het gebied van werkzaamheden, prijs en frequentie. En dat terwijl u het hele jaar door kunt genieten van een tuin in topconditie.

Tuinonderhoud op maat

Ons team ervaren hoveniers is u graag van dienst met tuinonderhoud op maat. Naast onkruid verwijderen, snoeien en bemesten kunnen wij uw tuin ook reinigen. Denk hierbij aan het reinigen van het terras en de oprit. Nieuwe bloemen en planten in de tuin voor aankomende zomer? Voor ons geen enkel probleem. U geeft uw wensen en smaak aan en wij doen de rest.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Hoveniersbedrijf v/d Bosch logo
Hoveniersbedrijf v/d Bosch

Stel uw vraag

Tuinonderhoud