Menu
slide2

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn
Tuinaanleg

Tuinaanleg in Alphen aan den Rijn en omgeving?

Tuinaanleg uitbesteden aan een professionele en ervaren hovenier in Zwammerdam? Voor al uw tuinwensen kan Hoveniersbedrijf van den Bosch u uitstekend helpen. Met passie voor groen leggen wij a vele jaren verschillende soorten tuinen aan. Naast tuinaanleg houden wij ons bezig met advies, ontwerp en onderhoud. Wij onderscheiden ons in ons vak door:

  • Kwaliteit
  • Afspraak is afspraak
  • Deskundig advies
  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Eerlijke prijzen

Daarnaast houden wij rekening met uw wensen en budget. Wij verstaan ons vak als geen ander.

Tuinaanleg voor particulieren

Of het nu gaat om een strakke tuin of juist een sierlijke tuin met veel groen, het team van Hoveniersbedrijf van den Bosch is gespecialiseerd in het aanleggen van stijlvolle op maat gemaakte tuinen. Dit doen wij niet alleen in Alphen aan den Rijn maar ook daarbuiten. Met passie voor ons vak leggen wij elke tuin aan. Hoe wij dit doen? Door te luisteren naar de klant, te werken met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen en duidelijk te communiceren. Alleen het beste resultaat mag u van ons verwachten.

Kennismaking voor tuinaanleg

Indien u uw tuin door ons wilt laten aanleggen komen wij allereerst graag bij u langs. We bekijken uw tuin en bespreken uw wensen. Daarnaast kunnen we een indruk op doen van de sfeer in huis en uw smaak. Aan de hand hiervan maken we een ontwerp en offerte op maat. Wanneer u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp, gaan we aan de slag.

De uitvoering

Tuinaanleg verzorgen wij op vooraf besproken tijden. Indien nodig zullen we de buurt informeren zodat er zo min mogelijk hinder wordt ondervonden. Na uitvoering van alle werkzaamheden leveren wij de nieuwe tuin aan u op. Het enige wat u daarna hoeft te doen is genieten!

Meer informatie?

Meer informatie over tuinaanleg? Een hovenier nodig in Alphen aan den Rijn of omgeving? Neem gerust contact met ons op. Wij ontwerpen, maken en onderhouden een tuin waar u blij van wordt.

Neem contact op

Hoveniersbedrijf v/d Bosch logo
Hoveniersbedrijf v/d Bosch

Stel uw vraag

Tuinaanleg