Menu
slide2

Hoveniersbedrijf van den Bosch uit Zwammerdam

De realisatie van een mooie tuin is een combinatie van inzicht, creativiteit en vakkennis.

Hoveniersbedrijf Van den Bosch voor uw sierbestrating!

Een nette bestrating zorgt voor een mooi geheel van uw tuin of oprit. Ook dient de sierbestrating praktisch te zijn en bij de stijl van uw huis/tuin te passen. Hiervoor bent u bij Hoveniersbedrijf Van den Bosch aan het juiste adres. Ook beschikken we over de nodige kennis om deze bestrating bij u aan te kunnen leggen. Daarnaast hebben wij de nodige materialen in huis en heeft u keuze uit een ruim aanbod aan tegels.

Wij denken met u mee!

Voor vele mensen is een terras in de tuin of een oprit voor het huis erg belangrijk. Alle bezoekers van uw huis komen er tenslotte langs of zitten op uw terras in de tuin. Daarom is het belangrijk dat deze er netjes uitziet, kies dan ook voor een prettige ondergrond zoals tegels of hout. Om het voor uzelf makkelijk te maken is het verstandig om te kiezen voor een ondergrond die makkelijk is in onderhoud. U kunt de tuin vervolgens dan ook gezellig maken door middel van een overkapping of af te schermen met een schutting.

Wat uw wensen ook zijn, bij Hoveniersbedrijf Van den Bosch maken we graag een passend ontwerp dat aansluit op uw wensen, stijl en uiteraard ook uw budget. Voordat de opdracht van start gaat nemen wij dan ook alles nauwkeurig met u door en kunnen wij indien gewenst voorbeelden van de door u uitgekozen materialen meenemen. Wij proberen er alles aan te doen om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe uw tuin eruit zal gaan zien!

Tuinbestrating

Is de tuinbestrating aan vervanging toe of wilt u graag iets anders? De tuinbestrating kan door ons worden aangelegd in diverse stijlen. Denk aan een klassieke look met kleine stenen of kiest u liever voor een strakke en moderne stijl waarbij gebruik gemaakt wordt van grote tegels?  Hoveniersbedrijf Van den Bosch legt uw bestrating graag volledig aan naar uw wens.

Uw oprit laten bestraten

Naast tuinbestrating kunt u ook voor de bestrating van uw oprit bij ons terecht. De oprit is de entree van uw huis en u vindt het dan ook fijn om thuis te komen met een nette oprit. U kunt hierbij denken aan een fijne ondergrond die past bij de rest van het huis. Wij leveren alle benodigde materialen voor uw oprit zodat u er zelf geen omkijken naar heeft!

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van den Bosch voor uw sierbestrating!

Wilt u graag een vernieuwde oprit of tuinbestrating laten leggen door een vakkundig en creatieve ontwerper in te schakelen? Bij Hoveniersbedrijf Van den Bosch uit Zwammerdam bent u verzekerd van een deskundige werkwijze.

Hoveniersbedrijf v/d Bosch logo
Hoveniersbedrijf v/d Bosch